“In de kunst is eenvoud geen doel, maar men komt door het benaderen van de ware betekenis van de dingen, ondanks zichzelf, tot eenvoud.”

Constantin Brancusi

 

Wie ben ik?

Ik ben een gezinswetenschapper en licentiaat Beeldende Kunsten die kunstworkshops geeft aan volwassenen.

Tijdens mijn carrière heb ik meer dan  30 groepstentoonstellingen gedaan in België, de U.K., Duitsland en Roemenië. Als docent Plastische Opvoeding en Kunstgeschiedenis heb ik mijn lessen gemaakt op maat van mijn volwassen cursisten.

Jaren lang heb ik groepen mensen begeleid, van tieners tot volwassenen, en mijn methode is gebaseerd op persoonlijke, intuïtieve en psychologische mensenkennis. Vorig jaar heb ik voor mijn eindproef bij Odisee een onderzoek gestart en begeleide ik een groep vrouwen met borstkanker en depressie a.d.h.v. een kunstcursus. De resultaten waren belovend en kunst beoefenen had een helende kracht op het welzijn en de mentale toestand van de deelneemsters.

Ik ben mama van een plusdochter en een zoon. Ik werk in en vanuit mijn atelier thuis in een familiale sfeer.
Mijn passie is tekenen, schilderen en ik heb voor mezelf het rijk en creatief leven gecreëerd dat ik altijd wilde hebben. Verder wil ik mijn passie aan andere mensen doorgeven en ik weet hoe gelukkig en dankbaar ik daar om mag zijn.

Over Mij